Zanzibar


Ensimmäisen Even reissun lopulle olimme jo pari kuukautta sitten suunnitelleet yhteistä reissua, ja loppujen lopuksi kohteeksi päättyi Tansanian Sansibar. Lennähdimme pienelle saarelle Nairobin ja Dar es Salaamin kautta. 





Otimme hotellin Sansibarin länsirannikolta muutaman kilometrin päästä Stone Townista. Tuo historiallinen kaupunginosa on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Pienillä kujilla seikkaillessa menikin paikallisen oppaan kanssa useampi tunti, kun pääsimme katsomaan nähtävyyksiä ja tietenkin ostoksille pikkukojuihin. Karun Lilongwen jälkeen Sansibar näytti kaikin puolin niin kauniilta, mutta Stone Town viimeistään vei meidän molempien sydämet mennessään. 





Kävimme myös laitesukeltamassa meressä, ja löytyihän se Nemokin vihdoin. 😉 Sukeltaminen ja muutenkin uskomattoman hieno päivä merellä kaikkinensa jää mieleen pitkäksi aikaa. Tämä oli ehdottomasti kaikista kolmen kuukauden sisällä tehdyistä reissuista hienoin, ja Malawin pääsi hetkeksi unohtamaan ennen kotiinpaluuta ja joululomaa.





Nyt alkaa olla ensimmäisenä Malawiin saapuneen Even pakata laukkunsa ja palata takaisin Suomeen. Toinen Eve lähtee samalla vauhdilla viettämään joulua ja uutta vuotta Keniaan, joten seuraavia postauksia voinee odotella ensi vuoden puolella. 




Yhteinen reissu on ollut mieletön, eikä takuulla unohdu ikinä. Kiitos rakas toveri, nähhään pian Suomessa! ❤


Kommentit