Liwonde National Park




Perjantaina lähdimme ajelemaan Lilongwesta kätilöopiskelija Helin ja hänen perheensä kanssa kohti etelää ja Liwonden luonnonpuistoa. Neljän tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme majoituspaikalle Kutchire Lodgelle, ja pääsimme majoittumaan sympaattisiin "mökkeihin", jotka tuntuivat todella luksukselta asuntolaelämään tottuneena. 😍


Perjantaina kävimme illallisella ja kävimme aikaisin nukkumaan, kun seuraavana aamuna olisi luvassa aikainen herätys. Lauantaina lähdimme kuudelta safariautolla syvemmälle luonnonpuistoon. Jotta pääsimme reiteille autolla, meidän kaikkien piti maksaa sisäänpääsymaksu luonnonpuistolle. Sisäänkäynninkin sisäpuolella lähellä puiston reunaa asuu joitakin paikallisia, mutta huomattavasti vähemmän kuin muualla, jossa ihmisiä asuu todella todella tiheään.


Autosafarilla näimme todella paljon eläimiä: kauriita, antilooppeja, pahkasikoja (Pumba löytyi mutta ei Timonia 😔), virtahepoja, krokotiileja, vesipuhveleita, lintuja ja tietenkin niitä odotettuja norsuja. Iltapäivällä lähdimme vielä toiselle safarille veneellä Shire-jokea pitkin. Siellä näimme virtahevot, krokotiilit ja norsut vielä lähempää kuin aamulla. Kyllä sai illalla nukkumaan käydessä sulatella (ja saa edelleen) että mitä ihmettä tuli koettua. Tätä reissua en tule unohtamaan ikinä. 

Suurin kiitos Helille, Mikolle ja ihanille pojille jotka varmistivat että tekemistä on koko viikonlopun ajan. 😉💗


Luonnonpuiston sisäänkäynti









💕: Eveliina R

Kommentit